gastro sortiment

Jogurty
  • All
    •   Back
    • Jogurty
    • Smotany
    • Maslo
    • Tvarohy
    • Syry
Smotany a mlieko
  • All
    •   Back
    • Jogurty
    • Smotany
    • Maslo
    • Tvarohy
    • Syry
Maslo
  • All
    •   Back
    • Jogurty
    • Smotany
    • Maslo
    • Tvarohy
    • Syry
Maslo 82%

Vyšší obsah mliečneho tuku – až 82%, výrazná maslová chuť, nesie v sebe všetky chute z čerstvého mlieka, ručne balený výrobok.

Tvarohy
  • All
    •   Back
    • Jogurty
    • Smotany
    • Maslo
    • Tvarohy
    • Syry
Tvaroh krémový

Plná chuť mlieka, z ktorej neboli odstránené jej prirodzené vône, vyrobený tradičnou metódou, jemná, šťavnatá konzistencia, vhodný doplnok do nutrične bohatého a vyváženého jedálnička, výborný pre výrobu nátierok, ale aj do pečenia, pretože je odolnejší voči vyšším teplotám pri pečení.

Tvaroh krémový

Plná chuť mlieka, z ktorej neboli odstránené jej prirodzené vône, vyrobený tradičnou metódou, jemná, šťavnatá konzistencia, vhodný doplnok do nutrične bohatého a vyváženého jedálnička, výborný pre výrobu nátierok, ale aj do pečenia, pretože je odolnejší voči vyšším teplotám pri pečení.

Syry
  • All
    •   Back
    • Jogurty
    • Smotany
    • Maslo
    • Tvarohy
    • Syry
Čedar tehla

Pri výrobe prechádza syrenina procesom tzv. čedarizácie, čo mu dodáva špeciálne chuťové a aromatické vlastnosti .Tie sú podporené aj špeciálnou syrárskou kultúrou. Je to syr na všetky použitia, do studenej, či teplej kuchyne.

Deravý Dunajler 5 kg

Dunajler je syr ementálskeho typu, typický na vzhľade s okami, ktoré vznikli v procese zrenia. Pri jeho výrobe sa používajú jedinečné syrárske kultúry, ktoré v zložitom a presne stráženom procese vyzrievania vytvárajú v Dunajleri výrazne sladkasté tóny vône a chute, prelínajúce sa s jemne orieškovou chuťou, ktorá je typická pre tento druh syra.

Jemný Dubník pažítka 4 kg

Jemný Dubník pažítka je vyrobený použitím typických syrárskych kultúr a s prídavkom kúskov voňavej pažítky. Vybrané syrárske kultúry počas zrenia vytvárajú v tomto syre príjemné jemné, mliečne, krásne smotanové chute a vône a v kombinácii s chutnou pažítkou vytvárajú súhru sviežich chutí a vôní.

Ľahké pierko čili 4 kg

Je chuťovo jemný a zároveň pálivý, príjemnej mliečnej chuti a vône. Vyrobený z čerstvo nadojeného vlastného výberového mlieka. Typický je svojou smotanovo maslovou chuťou pozdvihnutou pikantnosťou čili papričiek.

Ľahké pierko 4-farebné korenie 4 kg

Je chuťovo jemný a zároveň pálivý po korení 4 farieb, príjemnej mliečnej chuti a vône. Vyrobený z čerstvo nadojeného vlastného výberového mlieka. Typický je svojou smotanovo maslovou chuťou ktorá je doplnená typickou pálivosťou po čiernom, bielom, zelenom a červenom korení. Syr krásny aj na priereze.

Sýta Rúbaň 12 mesačná 4 kg

Špeciálne syrárske kultúry v Sýtej Rúbani vytvárajú s pribúdajúcim časom zrenia stále výraznejšiu, bohatú a širokú chuť, s vysokým potenciálom pre dlhodobejšie zrenie. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 1 rok. Tým získava stále výraznejšiu chuť, pevnejšiu konzistenciu.

Jemný Dubník 4 kg

Špeciálne syrárske kultúry vytvárajú s pribúdajúcim časom zrenia stále jemnú, smotanovú, príjemne syrovú chuť a vôňu. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 3 mesiacov.

Kryštálová Kamenica bochník 3 kg

Kryštálová Kamenica - syr parmezánového typu je minimálne 1 rok zrejúci syr, ktorý je vyrobený za pomoci špeciálnych syrárskych kultúr, ktoré počas minimálne 12 mesačného zrenia vytvárajú v tomto syre chute a vône typické pre takýto druh syra. Tento syr má veľmi široké použitie v kuchyni, inšpirovanej Talianskou kuchyňou, kde je tento typ syra hojne využívaný, a to do širokého množstva zeleninových šalátov, alebo na rôzne cestoviny a omáčky.

Cagliata 30%

Kvalitný čerstvý syr, jemne prekysnutý, vhodný na výrobu parených syrov. Je typický dobrou ťahavosťou po parení. Má dlhšiu trvanlivosť, počas ktorej sa ľahko spracuje.

Syr Hrudka 50%

Kvalitný čerstvý syr, jemne prekysnutý, vhodný na výrobu parených syrov, typický dobrou ťahavosťou po parení a výborný pri výrobe bryndze v kombinácii s ovčím syrom.

Bryndza zmesná

Bryndza vyrobená z kvalitného nepasterizovaného ovčieho hrudkového syra a z kravskej hrudky vlastnej výroby od výrobcu priamo na váš stôl.

Sýta Rúbaň 3 mesačná 4 kg

Špeciálne syrárske kultúry v Sýtej Rúbani vytvárajú s pribúdajúcim časom zrenia stále výraznejšiu, bohatú a širokú chuť, s vysokým potenciálom pre dlhodobejšie zrenie. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 3 mesiacov. Tým získava stále výraznejšiu chuť, lepšiu konzistenciu.

Farmársky blok

Vyrobený s použitím špeciálnych syrárskych kultúr, ktoré počas zrenia vytvárajú v tomto syre príjemné jemné, mliečne, smotanové chute a vône. Je to syr typický pre slovenské kuchyne, eidamského typu, vhodný pre široké použitie v teplej či studenej kuchyni.

Čedar blok

Pri výrobe prechádza syrenina procesom tzv. čedarizácie, čo mu dodáva špeciálne chuťové a aromatické vlastnosti .Tie sú podporené aj špeciálnou syrárskou kultúrou. Je to syr na všetky použitia, do studenej, či teplej kuchyne.